Ga naar hoofdinhoud

Hoe verwijder ik lak van hout?

Zoekt u naar een oplossing om lak te verwijderen van hout? Dan komt u al snel bij ons uit! Gommen.nl is namelijk het adres in Noord-Holland op het gebied van luchtgommen.

Verwijderen van lak is een tijdrovende klus waarbij het schuurpapier regelmatig vervangen dient te worden omdat het schuurpapier ”vol” zit, de lak wordt warm door het schuren en wordt stroperig en plakt op het schuurpapier.

Inmiddels hebben wij veel ervaring opgedaan in monumentale panden waar we veel moer- en kinderbalken gegomd hebben (de dikke en de tussenliggende balken van de hoofddraagconstructie). Moerbalken zijn veelal niet vlak waardoor schuren al helemaal geen optie is. Gommen is hiervoor juist uitermate geschikt. Ook het verwijderen van traplakken bent u bij ons aan het juiste adres, traplakken zijn erg hard omdat een trap vrij intensief gebruikt wordt en dit anders kale loopplekken achterlaat. Traplakken zijn niet of nauwelijks te schuren ook voor trappen of het nu een open- of een dichte trap betreft, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kijkt u eens rustig naar de voor- en na foto’s in ons portfolio, een foto zegt namelijk meer dan 1000 woorden.

Bel of mail gerust voor meer informatie of voor het maken van een geheel vrijblijvend proefstuk.

Het vakkundig verwijderen van lak is ons vak

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.
Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte aanvraag:
Marcel Veraart: 06 5580 7956
Joost van den Bosch: 06 2705 8160
Of mail ons: Klik hier